UK PE INTELESUL TUTUROR#Cum am reistat 2 ani in Anglia #Cum sa te descurci in UK

duminică, 10 martie 2013

Pupix.ro




Salut !


  Ma numesc George, realizatorul acestei postari si alaturi de mine este Florin, administrator al acestui blog.
Eu sunt sef de serviciu in cadrul unei primarii iar Florin este webdesigner, agricultor, electrician si multe altele :D, in acelasi timp amandoi suntem administratorii si fondatori ai magazinului online Pupix.ro.

Impreuna sau individual am incercat sa ne miscam si noi in lumea asta mica in care nu toti pot reusi si in care trebuie sa dai bine din coate sa ajungi sus. Locuim amandoi in orasul Navodari, jud. Constanta, o zona unde turismul este prosper si unde ocazia unei afaceri este de nerefuzat. Am inceput viata asta riscanta si in acelasi timp extrem de placuta cand mi-am deschis singur un stand in statiunea Mamaia cu fresh-uri naturale. In iarna urmatoare am cumparat 2000 de coronite din brad natural, l-am impodobit si am iesit impreuna cu amicul meu in piata. Peste doar 3 luni a venit luna martie si am incercat si noi sa speculam mica afacere.

Eee, asa a inceput totul. Am achizitionat margele si snur alb, rosu pentru a confectionat martisoare.
In timp ce lucram noi cu drag si spor la martisoarele noastra ne-a venit ideea: Ce ar fi sa ne deschidem un magazin online cu lucruri handmade? ... Zis si facut...a 2 a zi am fost am cumparat mai multe margele si multa ata si ne-am apucat de facut bratari. Usor usor am inceput sa facem site-ul si sa punem multa pasiune in ceea ce facem.

De 1 martie am angajat un baiat sa stea in piata cu martisoarele, brataricile si ghioceii nostri si spre surprinderea noastra produsele handmade au fost la mare cautare. Speram ca v-am ambitionat si pe voi sa incercati si sa porniti pe acest drum.
Accesoriile fiind cea mai importanta parte din tinuta fiecaruia care ne pot face sa iesim din anonimat si sa fim originali, un accesoriu handmade personalizat poate fi alegerea potrivita.
De ce handmade?

1. Sunt UNICATE.
Daca iti place o bratara mai deosebita facuta din stiu-eu-ce material, grabeste-te s-o cumperi pentru ca-i (cam) unicata. Adica, de cele mai multe ori lucrurile handmade sunt unicat. Sau oricum nu se fabrica asa cum se fabrica cerceii de la Meli Melo, cu trilioanele.
Dupa ce ca detii un lucru care-ti place la nebunie, mai este si unicat. Ce sa-ti doresti mai mult?
2. Au un pret accesibil.
Lucrurile handmade de cele mai multe ori au un pret accesibil sau, daca ti se pare ca pretul este cam mare… gandeste-te ca persoana aia care incearca din rasputeri sa ti le vanda a stat singurica si a muncit la bratarica ta. Parca acuma ca stii si cui ii dai banii, si pentru munca si creativitatea ei … mai merge, nu?
In afara faptului ca pretul e unul bun, te poti alege si cu un prieten – adica autorul acestor produse handmade.
3. Sunt HANDMADE.
“Handmade” e cool prin definitie… E la moda, e urban, e ca lumea, e trendy, e tot ce vrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu